Koirakoulunaantali

Koirakoulunaantali

Tervetuloa seuraamaan Koirakoulunaantalin toimintaa.

Koirakoulunaantalin on perustanut Anni Suovuori ja Marisanna Sariola.  Sittemmin Marisanna on siirtynyt enemmän hevospuolelle ja pitämään Sariolan elämystallia. Marisanna on mukana meidän taustajoukoissa, mutta ei enää kouluta aktiivisesti. Koirakoulunaantalissa kouluttajana toimii tällä hetkellä Anni ja Annin apuna Tiina Paavola. Anni vastaa enemmän agilitykoulutuksista ja vastaanottaa yksityisasiakkaita myös arjen haasteiden keskellä. Tarjolla on myös erilaisia lajikoulutuksia. Tiina pitää meillä pentukursseja, arkitottelevaisuutta ja vaihtelevasti muita koulutuksia. Meidät löytää myös Facebookista:   https://www.facebook.com/koirakoulunaantali  sekä instagramista #koirakoulunaantali

Meillä koirakoulunaantalissa on tärkeää, että jokainen voi tulla mukaan niin tutun kuin uuden harrastuksen pariin. Jos pohdit juuri teille sopivaa kurssia tai ryhmää, niin meille voi aina laittaa viestiä: annistassut@gmail.com niin autamme mielellämme.


Kouluttajat:

Anni Suovuori

Minusta löydät lisätietoja näiden nettisivujen kautta. 

Koulutan koirakoulunaantalissa aktiivisesti eri lajeja ja pidän yksityiskoulutuksia. Harrastan tällä hetkellä hakua nuoremman hollanninpaimenkoirani kanssa ja vanhempi hollantilainen harrastaa nose workia ja kouluttautuu eläinetsijäksi omassa projektissamme. Olen suorittanut eläintenkouluttajan ammattitutkinnon ja sitoutunut Suomen Eläintenkouluttajat ry:n eettisiin sääntöihin. Teen pääsääntöisesti tällä hetkellä koirien koulutusta päätyökseni, mutta olen koulutukseltani myös lähihoitaja ja minut löytää ajoittain myös päiväkodin puolelta.

Minulla on ollut aiemmin shelttejä ja rescue-koiria ja tällä hetkellä harrastukset ovat vieneet PK-rotujen pariin. Mukaan on mahtunut paljon erilaisia harrastuksia ja olen aina halunnut valita harrastuksen koiran mukaan. Shelttien kanssa agility oli meidän ykkösjuttu, rescueiden kautta mukaan tulivat myös jälki ja vesipelastus. Nyt hollanninpaimenkoirien kanssa harrastamme rally-tokoa, nose workia ja IGP:tä.

Minulle on tärkeää rohkaista ihmisiä koiraharrastuksen pariin. Koiran kanssa yhdessä tekeminen on äärettömän palkitsevaa ja yhdessä tekemisestä nauttii niin koira kuin ohjaaja. 


Tiina Paavola

Olen Tiina Paavola ja koulutan useita eri lajeja Koirakoulunaantalissa. Koirapuuhien ohella teen töitä srk:n lapsi-ja perhetyössä sekä maatalouden parissa.

Ensimmäinen kultainennoutaja minulle tuli 94; edesmenneitä on nyt kolme ja nykyisiä kuvassa näkyvät kolme.

Nykyisistä koiristani kaksi on Suomen ja Ruotsin freestyle-koiratanssivalioita (Windalas Time To Love "Sani",synt.2010 ja Häämörin Aamujumppa "Sindy", synt.2013) ja nuorimmainen kilpailee koiratanssin freestylen voittajaluokassa ( Pepstep Billion Dollar Baby "Venla", synt.2019 ).

Olen harrastanut koirieni kanssa vesipelastusta, agilityä, tottelevaisuutta, jäljestystä ja koiratanssia, nomeakin eli noutajien metsästyskoetta on kokeiltu. Kilpaillut olen paljon, tuloksina mm. kaksi vesipelastusvaliota, yksi tottelevaisuusvalio ja kaksi koiratanssivaliota. Koiratanssissa on käyty myös PM- ja MM-kisoissa.

Nykyisin koulutan Koirakoulunaantalissa pentukoulua, tottelevaisuutta, agilityä, jäljestystä ja koiratanssia.

Mielestäni koiraharrastuksessa on tärkeintä iloisuus ja positiivinen meininki sekä ylipäätään se että koiran kanssa yhdessä puuhataan jotain mistä molemmat osapuolet pitävät .