Tutustu minuun!

Olen Anni ja tällä hetkellä minut löytää Piikkiöstä. Koulutan pääsääntöisesti koiria, mutta hieman on tullut tutustuttua myös hevosten sielunelämään oman hevosen ja opiskelujen kautta. Olen päätynyt koirien kouluttajaksi vähän vahingossa. Lapsesta asti meillä on ollut talossa aina koira tai koiria. Lapsena meillä oli sekarotuinen suomenpystykorva, joka saattoi välillä "kadota" pikku-Annin matkaan, kun lähdin jotakin etsimään tai Jerica-koira sai huivia kaulaan ja istui teekupposelle.

Jossakin vaiheessa innostuin agility-harrastuksesta ja sieltä ajauduin pikkuhiljaa kouluttamaan ja sitten toiminimi tulikin ajankohtaiseksi, kun ystävä ehdotti yhteistä koirakoulua. Koirakoulunaantali onkin se paikka, mistä minut tällä hetkellä löytää pääsääntöisesti, mutta itselläni on myös muita projekteja käynnissä, joista löydät tietoa parhaiten omilta sivuiltani.

Tällä hetkellä perheeseen kuuluu hollanninpaimenkoira Riva (hollanninpaimenkoira lk Loki nukkui pois joulukuussa 2023). Mukana menossa on myös miehen 2 malinoisia. Koiraharrastus on iso osa elämää, niin harrastuksena kuin myös työn kautta. Rivan päälajina toimii PK-haku. Meidät saattaa myös pongata rally-tokon ja noseworkin parista, koska itselle on aina ollut vaikea valita vain yhtä lajia.

Suoritetut koulutukset:

Fear free -sertifikaatti 2023

SPKL eettinen koulutus 2023

 Eläintenkouluttaja erikoisammattitutkinto (EAT) 2022

( suuntautuminen: Koirien ongelmallinen käyttäytyminen )

Kasvattajan peruskurssi 16.10.2022 

Eläintenhoidon ammattitutkinto, eläinten kouluttamisen osaamisala

Eläintenkouluttaja (AT) 2.9.2021

Eläinkoulutuskeskuksen opinnot:

Käytöshäiriöiden anatomia 2019

Käyttäytymistieteelliset perusopinnot 2018

Agilitykoulutusohjaaja 2016

(2021 Sagin agilityvalmentajan osio "kauden suunnittelu" ja erikoistumisena psyykkinen valmennus)

DoBo-koulutusohjaaja 2013

Koirahierojan opinnot Kauhajoella 2013

Tämän lisäksi olen osallistunut monille luennoille ja valmennuksiin, joissa kartoitan omaa osaamistani. Eläinalan opintojen lisäksi olen koulutukseltani lähihoitaja ja olen suorittanut hierojan opinnot.