Rivan rullailmaisun kuulumiset ja kesäkuulumiset

31.05.2023

Riva on aktiivisesti harjoitellut rullailmaisua niin pellolla kuin hakumetsässä. Suurimmaksi haasteeksi nousi aluksi rullan tuominen minulle asti, aina se tuppasi kovassa vauhdissa putoamaan matkasta. Ongelma ratkesi kuitenkin melko yksinkertaisella tavalla... ruokapurkki tai kissanruokapurkki... ja kyllä alkoi rulla tulla minulle asti ja näytölle menokin sujui (jossa oli myös tiedossa kissanruokaherkut). 

Kiinteän rullan säädöt ovat testissä, josko saisimme senkin mukaan menoon kesäkuun aikana. 

Haku -harrastus on vienyt meidät mennessään, vaikka samalla lähdemme työstämään jälkijuttuja. Lähtötilanne on kartoitettu, esineilmaisuja harjoiteltu aktiivisesti ja nyt vain lähdemme etenemään suunnitelmien mukaisesti. 

Loki viettää sairaslomaa ainakin parisen viikkoa. Herra kävi kastroitavana ja selvittelemme vielä, mikä kiputila ajoittain vaivaa. Palaamme eläinetsijöiden harjoituksiin heti, kun saadaan herra kuntoon <3 Eläinetsijäryhmällämmekin on ensimmäinen testipäivä tulossa ja päästään etenemään uuden suunnitelman mukaisesti. Innolla odotetaan, mihin asti päästään!


Koirakoulussa alkoi kesäkausi, mutta harjoitukset pyörii koko kesän! Vielä mahtuu mukaan, jos treenijalkaa vipattaa! Tervetuloa!